• Acupunctuur in Edam en Volendam doe je bij Acupuncturist Alex Djukanovic. Nurture Your Nature Acupunctuur

  Woon je in in Edam of Volendam en ben je op zoek naar een ervaren acupuncturist? Kijk niet verder! Nurture Your Nature – Acupunctuur Edam-Volendam is vlakbij: slechts 15 minuten met de auto! Parkeren kan voor de deur en is gratis. Kom je liever met het OV? Bus en trein stoppen op loopafstand.

  Waarom acupunctuur bij Nurture Your Nature?

  Acupunctuur is een persoonlijke therapie. Je zoekt dus een behandeling en die bij jou past. Bij Nurture Your Nature is de behandeling op maat en we zorgen voor de meest effectieve behandelingen. Wacht dus niet langer en maak nú een afspraak.

  Alex zet niet alleen naalden, hij geeft ook advies om aan de slag te gaan met je eigen gezondheid, zowel fysiek als geestelijk. Denk dan aan voeding, leefstijl en lichaamsoefeningen. Zorg voor jezelf en laat Alex je hierbij helpen.

  — Veronique (last van stress)

  Acupunctuur Edam-Volendam, gemakkelijk te bereiken

  Nurture Your Nature is gelegen vlakbij het station Purmerend Overwhere. En is gemakkelijk te bereiken vanuit Edam-Volendam, maar ook de omgeving zoals: Broek in Waterland, Marken en Monnickendam. Een routebeschrijving vind je op de contactpagina.

  We zijn heel blij en trots dat we natuurlijke geneeswijzen voor jouw regio kunnen aanbieden. En gelukkig is dat wederzijds, kijk op deze pagina voor de positieve ervaringen van mensen die je zijn voorgegaan.

  Klachten waar we je van af helpen

  We zijn dé specialist bij pijnklachten, met direct effect en zonder bijwerkingen. Maar kijk ook eens bij deze andere aandachtsgebieden waar we veel ervaring mee hebben:

  Behandeling wordt vergoed

  Wist je dat acupunctuur vergoed wordt uit het aanvullende pakket van de zorgverzekering? Vaak is er een dagvergoeding die het grootste deel van de kosten vergoed. En dit gaat niet af van je eigen risico. Vraag naar de voorwaarden voor alternatieve zorg bij jouw verzekering. Of kijk hier voor een overzicht van zorgwijzer.

  Neem nú contact op met Alex

  Foto Alex

  Alex Djukanovic is acupuncturist en kruidentherapeut met een achtergrond in biochemie (MSc). Met zijn praktijk Nurture Your Nature – Acupunctuur Edam-Volendam helpt hij mensen beter worden, zonder bijwerkingen. Heb je een vraag? Neem dan contact op met Alex – hij helpt je graag!