• Acunctuur in Zaandam en regio Zaanstad

  Op zoek naar Acupunctuur in Zaandam? In slechts 15 minuten vanaf station Zaandam Kogerveld zit je bij ons in een ruime comfortabele wachtruimte. Kom je liever met de auto? Parkeren is gratis en kan voor de deur.

  Ben je op zoek naar een ervaren acupuncturist die jou en je klachten serieus neemt? Kijk dan niet verder!

  Waarom acupunctuur bij Nurture Your Nature?

  Acupunctuur is een persoonlijke therapie. Je zoekt dus een behandeling en die bij jou past. Bij Nurture Your Nature is de behandeling op maat en we zorgen voor de meest effectieve behandelingen. Wacht dus niet langer en maak nú een afspraak.

  Erg blij met de behandeling. Waar medische recepten jaren lang weinig uithaalden tegen mijn psoriasis heeft de Acupunctuur behandeling van Alex in combinatie met de Chinese kruiden gelijk effect gehad.

  — Jerome – (last van psoriasis)

  Acupunctuur Zaandam – Gemakkelijk te bereiken

  Nurture Your Nature Acupunctuur Purmerend is gemakkelijk te bereiken vanuit Zaandam, maar ook de directe omgeving zoals: Assendelft, Krommenie, Oostzaan, Wormer, Wormerveer en Zaandijk.

  We zijn heel blij en trots dat we natuurlijke geneeswijzen voor de Zaanstad aan kunnen aanbieden. En gelukkig is dat wederzijds, kijk op deze pagina voor de positieve ervaringen van mensen die je al zijn voorgegaan.

  Klachten waar we je van af helpen

  We zijn dé specialist voor het verhelpen van pijnklachten, direct effect en zonder bijwerkingen. Maar kijk ook eens bij deze andere aandachtsgebieden waar we veel ervaring mee hebben:

  Behandeling wordt vergoed door de verzekering

  Wist je dat acupunctuur vergoed wordt uit het aanvullende pakket van de zorgverzekering? Vaak is er een dagvergoeding die het grootste deel van de kosten vergoed. En dit gaat niet af van je eigen risico. Vraag naar de voorwaarden voor alternatieve zorg bij jouw verzekering. Of kijk hier voor een overzicht van zorgwijzer.

  Neem nú contact op

  Foto Alex

  Alex Djukanovic is acupuncturist en kruidentherapeut met een achtergrond in biochemie (MSc). Met zijn praktijk Nurture Your Nature – Acupunctuur Purmerend helpt hij mensen beter worden, zonder bijwerkingen. Heb je een vraag? Neem dan contact op met Alex – hij helpt je graag!