• workshop ademhaling stress purmerend
  In contact komen en zijn met jezelf en je doelen.
  Lezing & workshop, zondag 2 oktober van 13.00 tot 15.00, kosten E 35,-.

   

  In deze hectische tijd worden we steeds meer aangewezen op onszelf. Maar als we onder druk gezet worden, of we gaan door mentaal-emotioneel zwaar weer, is dat niet perse een prettige plek om te zijn. Soms hebben we dan een beetje hulp nodig. Een zetje in de goede richting in een veilige ruimte. Een ruimte waarin je los kunt komen van de troebele bedoening de stress kan opleveren. Maar hoe doe je dat?

  Met 3 simpele stappen leer je tijdens deze middag hoe je weer tot je zelf kunt komen. We beginnen de dag met een lezing over stress, jezelf zijn en voelen. Waarom voelen zo belangrijk is komt aan bod. En ook hoe je daar weer kunt komen, als dat even niet lukt.

  Deze training:

  • Heeft een duidelijk stappenplan
  • Helpt je met stress omgaan
  • Vergroot je lichaamsbewustzijn
  • Helpt je door ademhalingsoefeningen (Qi Gong)
  • Biedt je meer connectie met jezelf en met je omgeving
  • Voor iedereen die het graag perfect doet: leer je voelen wat goed genoeg is
  • Voor iedereen die heel goed kan denken, maar ook piekeren: leer je jouw kracht inzetten waar het toe doet

  Wat anderen er van vinden

  Wilma
  5
  maart 2022
  “Duidelijke uitleg hoe stress in ons lichaam werkt en wat we ter vermindering kunnen doen”
  Elles
  5
  december 2021
  “Geweldig. Wat een verADEMing om door deze inzichten en oefeningen minder stress te ervaren. Volgende keer ben ik er zeker weer bij.”
  Béla
  5
  december 2021
  “Héél goed voorbereid, duidelijk en informatief afgewisseld met voelen door makkelijke oefeningen. Dit pas ik nu in mijn dagelijks leven toe, waardoor ik minder stress ervaar en er beter mee om kan gaan.”

  Doe mee!

  Spreekt deze training je aan? Doe dan mee! Samen maken we er een mooie middag van. Enige voorbereiding van jouw kant is een positieve insteek, prettig zittende kleding en misschien vind je het handig om een pen en schrift mee te nemen. De locatie is bij Yogastudio SeeYou, een hele mooie en fijne ruimte. Hopelijk tot snel!

  Over Alex

  Acupuncturist Alex DjukanovicMet mijn praktijk werk ik sinds 2012 aan het verbeteren van mensen hun gezondheid met Chinese geneeswijzen (acupunctuur & kruiden). Naast de behandelingen merk ik dat er met ademhaling, meditatie, mindfulness en een positieve mindset ontzettend veel mogelijk is. Wanneer je zelf een structuur gaat herkennen kan je jezelf in een opwaartse spiraal brengen. Zo beweeg je naar meer energie en gezondheid en dat is dan ook het doel voor deze middag.