• Acne behandeling31 oktober 2016
  Deze mevrouw van 26 jaar had al sinds de pubertijd last van acne. Na een lange weg (met o.a. antibiotica behandeling) is ze begin juli begonnen met acupunctuur en kruiden. De beginfoto van hiernaast is van begin oktober. Er is nu nog steeds verbetering gaande en de littekens die achtergebleven zijn trekken ook langzaam weg.
  De combinatie van acupunctuur en kruiden werkten bij haar heel goed. We zijn vrij snel begonnen met de kruiden omdat haar lichaam moest aansterken om zo de ontstekingen op te ruimen.
  Ook de acupunctuur behandeling sloot hier op aan. Met wat naalden in de armen, benen en buik werd het lichaam gebalanceerd en met wat kleine naaldjes in het gezicht was er extra aandacht voor het probleemgebied.
  Het resultaat van de behandeling was al snel zichtbaar, al na de eerste behandeling was er effect merkbaar, de roodheid was toen al minder. Na meer dan 10 jaar last is het nu in 3 maanden de acne zo goed als weg!

  Andere huidklachten waar ik goede ervaringen mee heb gehad zijn eczeem, psoriasis, ontstekingen, jeuk en roodheid. Soms waren de klachten gerelateerd aan stress en soms niet.

  Heb je ook last van huidklachten en wil je jouw situatie bespreken, of staat je klacht er niet tussen?
  Neem gerust contact, ik help je graag!

 • 2 Reacties

  Ik heb last van ingekapselde onderhuidse milia. Kan accupunctuur deze klachten verhelpen?

  Reageer

  Hallo Asha, bedankt voor je bericht. Ja acupunctuur kan daar ook bij helpen! Als je meer wilt weten kan je het beste even bellen (06-40260475) of mailen (info @ nurtureyournature.nl).

  Reageer