• Consult op afstand voor iedereen veiligJuist nu het coronavirus heerst, wil je iets doen aan je weerstand of klachten verhelpen. Wij begrijpen dat en hebben de volgende oplossing bedacht. Een kruidenconsult via Skype of telefoon:
           1. We bespreken jouw symptomen en hulpvraag (30-60 min.)
           2. We bestellen voor jou op maat gemaakte kruidentabletten
           3. Je betaalt de kruidenleverancier via een betaallink
           4. Je ontvangt de kruidentabletten binnen 1-2 dagen in je brievenbus
           5. Begin met het verbeteren van je weerstand of klachten!*

  Kruiden bij het coronavirus

  Vanuit China zijn de meest effectieve kruidensamenstellingen gedeeld die men daar heeft ingezet in de strijd met het virus. Indien gewenst gebruiken we deze als basis voor jouw persoonlijke formule. Lees ook ons blog over hoe je zelf je weerstand kan vergroten.

  Prijzen

  Er zijn 2 betalingen om te doen:
  1. Onze kosten voor het consult: E 25,- (betaling via Tikkie).
  2. De kosten van de kruiden (betaling via emaillink).
  De kruiden kosten tussen de E 10-15,- per week. Meestal bestellen we voor 2 weken aan kruiden. Herhaling van het consult is nodig wanneer je situatie verandert. Meestal is dat na 2 of 4 weken. We hebben geen belangen bij- of met deze leverancier, behalve dat we hen waarderen voor hun uitstekende service en kwaliteit. De kruiden worden direct aan jou geleverd, wij verdienen hier niet op – je krijgt de beste en laagste prijs mogelijk.

  * Voorbehoud Kruiden zijn wettelijk gezien een voedingssupplement. We benadrukken dat Chinese kruiden geen medicijnen zijn, of vervanging daarvan, of vervanging van medisch advies. Chinese kruidenformules behandelen symptomen en patronen uit Chinese geneeswijzen. Wij zijn opgeleid met de volledige kruidenopleiding en kunnen volgens de regels en wetmatigheden van ons vakgebied de juiste adviezen geven. Mogelijke bijwerkingen zijn mild: licht zweten, veranderde kleur urine of dunnere ontlasting. Deze zijn doorgaans dus mild en bovenal tijdelijk. Vaak hebben ze te maken met dat onze maag en darmen even moeten wennen aan de kruiden. Disclaimer: Voor het gebruik van kruiden geven wij ons best mogelijke advies en hulp. Maar het gebruik blijft altijd je eigen verantwoordelijkheid. Bij twijfel raadpleeg je jouw behandelend arts. En wees alert op het gebruik van supplementen naast medicatie.