• Update coronavirus - weerstand opbouwenUpdate 23 maart: We zijn gesloten op advies van het RIVM tot 6 april. Heeft u dringen hulp nodig van ons, neem dan contact op. We kunnen met gratis kruiden consult op afstand nog wel helpen.

  Zoals je van ons mag verwachten, nemen we jouw gezondheid serieus. Daarom delen we onze maatregelen die we nemen om veilig te werken nu dat het coronavirus aanhoudt.

  Hygiëne 

  Hygiëne is altijd al een belangrijk onderdeel van de behandeling en de praktijk geweest. We werken schoon, zoveel mogelijk stofvrij en altijd met steriele naalden die 1 keer gebruikt worden en daarna weggegooid. Waar we nu samen extra op moeten letten, is het gebruiken van- en het goed schoonmaken van onze handen. Tijdens de behandeling maken we gebruik van wegwerphandschoenen.

  Wij zorgen er voor dat onze deurkrukken, ons pinapparaat en andere veel gebruikte oppervlakken extra schoongemaakt worden na ieder bezoek. Op advies van de instaties geven we even geen hand om je te groeten, maar een welgemeende namasté.

  Verder vragen we van jou het volgende:

  • betaal alleen met pin (niet contant)
  • Neem als je wilt een eigen handoek mee om jezelf warm te houden tijdens de behandeling
  • Kom niet naar de praktijk als je symptomen hebt van het coronavirus

  Weerstand sterk houden

  Lees ons blog met tips over wat je zelf kunt doen om je weerstand te vergroten. Of neem contact op voor een gratis kruiden consult en betaal alleen de kruiden.

  Praktijk blijft open

  We blijven in de praktijk werkzaam en helpen je graag verder met ontspanning, weerstand of andere klachten. Heb je koorts in combinatie met hoesten? Raadpleeg je huisarts en blijf volgens adviezen thuis. Weten wat Nurture Your Nature in aanvulling kan doen? We helpen je graag met een telefonisch consult voor kruidensupplementen.