• Acupunctuur PurmerendNurture Your Nature is een praktijk voor acupunctuur in Purmerend. Ons doel is om je zo snel mogelijk van je klacht af te helpen, op een natuurlijke manier, blijvend en zonder bijwerkingen. Heb je een vraag over jouw situatie? Kijk op de pagina met veel gestelde vragen, mail of bel, of maak een afspraak – veel blije mensen gingen je voor!

   

  Ben met me nekhernia hier terecht gekomen, veel pijn rondom de hernia , nek, schouder etc.
  Pijnvrij na 10 behandelingen!!

  — Monique (had last van haar nekhernia)

  Acupunctuur Purmerend

  Acupunctuur is een integratieve therapie wat betekent dat er gekeken wordt naar het hele beeld van de mens: lichaam, geest en emoties. Doordat we kijken naar zowel oorzaak als gevolg van je klacht werkt de behandeling beter en is het resultaat blijvend. Ook is er aandacht voor mindfulness, voedings- en bewegingsadvies. Hiermee helpen we je om gezond te blijven nadat je klachten zijn verholpen.

  Acupunctuur behandeling

  Bij een acupunctuur behandeling worden er naalden gezet in acupunctuurpunten. Dat kan je een beetje voelen, maar is echt heel goed te doen! Het doel hiervan is om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren. Dit gebeurt door de doorbloeding te vergroten in het gebied van de klacht. En wordt toegepast in heel veel situaties zoals bij burnout, pijnklachten, problemen met spijsvertering, menstruatieklachten (PMS), huidproblemen (acne, eczeem, psoriasis enz.), ondersteuning bij IVF, menopauze klachten etc. Kijk hier voor meer uitgebreide lijst van klachten waarbij Acupunctuur Purmerend – je kan helpen.

  Het doel van de behandeling is om je zo snel mogelijk beter te laten voelen. Naast acupunctuur zijn we ook gespecialiseerd in kruidentherapie. Dit is een hele effectieve manier van behandelen en kan ook toegepast worden om de acupunctuur behandeling te ondersteunen. Ook bieden we cuppingtherapie aan wat naast gezond ook nog eens heerlijk ontspannend is. Meer weten? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen als je een vraag hebt of je situatie wilt toelichten.

  Acupunctuur bij pijn

  In onze praktijk zijn we gespecialiseerd in het behandelen van pijn (methode van Dr. Tan & Tung). Alle soorten pijn komen hiervoor in aanmerking, ongeacht de oorzaak. Acuut, chronisch, na trauma of operatie is allemaal mogelijk. Het streven is om tijdens de eerste behandeling de pijn al te verminderen. Vervolgens worden de behandelingen herhaald zodat het effect sterker wordt en blijvend is.

  Wat ook belangrijk is om te weten dat er geen naalden in het pijnlijke gebied gezet worden (zoals bij dry-needling). Als je pijn vergelijkt met een knoop in je veters, trek je ook aan het einde van de lus om die er uit te halen. Zo is het voor de naalden ook. Door op afstand het pijnlijke gebied te ontlasten kan het lichaam de pijnlijke plek weer herstellen. Door dit een aantal keer te herhalen bouwt het effect op en blijven de klachten weg. Dit betekent niet dat er nooit lokaal gewerkt wordt, maar voor acute pijnklachten proberen we dit wel te vermijden. Lees alles over onze specialisatie voor het behandelen van pijn. Of ga direct naar een van deze klachten die we vaak behandelen: hoofdpijn, nekpijn, schouderpijn, kniepijn of lage rugpijn.

  Nurture Your Nature is onderscheidend

  Wat wij willen is jou helpen het het halen van je doelen. Om dat te kunnen doen moet je controle nemen over je gezondheid. Wanneer je niet goed slaapt, moe bent of pijn hebt enz. kan je niet doen wat je zou moeten of willen. Wij willen je helpen en waar mogelijk ondersteunen met advies zodat je het zelf kan zodat je na de behandeling ook gezond blijft. We zijn gedreven, effectief, persoonlijk en trots op ons werk. Lees over de resultaten en de ervaringen van mensen die je zijn voorgegaan.

  Meer informatie over acupunctuur in Purmerend?

  Foto AlexAlex Djukanovic is acupuncturist en kruidentherapeut met een achtergrond in biochemie (MSc). Met zijn praktijk Nurture Your Nature – Acupunctuur Purmerend helpt hij mensen beter worden, zonder bijwerkingen. Heb je een vraag? Neem dan contact op met Alex – hij helpt je graag!