• behandelplan acupunctuur Purmerend AlexBij Nurture Your Nature zijn we gespecialiseerd in Balans Methode Acupunctuur of BMA. Dit houdt in dat we regelmatig getraind worden om onze hoogwaardige kennis hiervoor op peil te houden én uit te breiden. Voor jou betekent dit dat we de meest effectieve behandeling kunnen aanbieden.

  Verder geven we in iedere behandeling:

  • professionele service met maximale efficiëntie
  • empathie en aandacht voor jouw zorgen
  • openheid en antwoord op jouw vragen.

  Op deze pagina lees je hoe we een behandelplan opbouwen. Kijk snel verder!

  Een unieke behandeling, op maat

  Met de balans methode wordt je letterlijk weer in balans gebracht. De behandeling versterkt je natuurlijke vermogen om te herstellen van allerlei klachten. In plaats van een standaard protocol, is iedere behandeling uniek en op jouw situatie afgestemd. Hierdoor kunnen we je helpen met al je fysieke, emotionele of mentale problemen.

  Waarom acupunctuur bij Nurture Your Nature?

  Onze behandelingen zijn direct effectief. Je merkt binnen enkele seconden-minuten dat er verlichting van je klachten optreedt. Deze snelle verbetering bevestigt dat je meteen baat hebt van onze behandeling.

  Hoe werkt een behandelplan?

  Een behandelplan stellen we samen op basis van:

  • Jouw wensen
  • Je sportieve, fysieke of mentale doelstellingen
  • Leefstijl
  • Huidige situatie
  • Diagnose volgens Chinese geneeswijzen

  In het behandelplan stellen we dus de doelstellingen vast, welke verbeteringen er op moeten treden en met welke frequentie we gaan behandelen. Over de frequentie van behandelen lees je hieronder meer.

  Aantal behandelingen

  Acupunctuur is een therapie. Dat betekent dat voor de meeste aandoeningen een serie van behandelingen nodig is voordat je volledig herstelt. Het is belangrijk dat je bij je vervolgbehandeling plant voordat je klachten op hun oorspronkelijke niveau zijn. Over het algemeen kan gezegd worden dat hoe hoger de frequentie is hoe minder behandelingen er nodig zijn.

  Frequentie van behandelingen

  Als je dagelijks ongemak ervaart en de intensiteit daarvan is hoog, kan je meerdere keren per week behandeld worden met acupunctuur. Wij kunnen je op basis van onze ervaring helpen om de frequentie verder af te stemmen naar jouw beroep en leefstijl. Hieronder is een algemene richtlijn:

  behandelfrequentie acupunctuur Purmerend Nurture Your Nature

  Waarom is dit belangrijk?

  Stel dat je heel intens pijn hebt aan je rug, score van 7. Het is niet ondenkbaar dat we dat tijdens het behandelen terug brengen naar een 3. Goed resultaat. Echter je klacht is nog niet helemaal opgelost. Hoe langer het nu duurt voordat je weer terug komt voor een vervolgbehandeling, hoe sterker de pijn terug komt. Kijk eens naar het voorbeeld hieronder:

  Behandelplan acupunctuur Purmerend Alex

  Wanneer we vaker behandelen zijn we ten eerste sneller af van de pijn. In het bovenstaande voorbeeld is dat al na 5 weken in plaats van 9. Maar wat ook belangrijk is, is dat er minder behandelingen nodig zijn. 7 in plaats van 9. En dat maakt een intensievere behandeling ook kosteneffectief.

  Dit is wat andere mensen zeiden over hun acupunctuur behandeling

  omdat ik al maanden bijna niet kon staan op mijn voet, laat staan lopen, heb ik een afspraak gemaakt om verlichting te krijgen met
  behulp van acupunctuur. Al na de eerste behandeling was de ergste, scherpe pijn veel minder. De behandelingen volgden elkaar snel
  op en na een paar weken kon ik weer voorzichtig gedurende de dag lopen. Daarna heb ik mijn werk weer opgepakt en kon iedere week
  steeds meer uur werken.

  — Branca (had last van voetpijn)

  Meer weten over onze acupunctuur behandeling?

  Foto AlexAlex Djukanovic is acupuncturist en kruidentherapeut met een achtergrond in biochemie (MSc). Met zijn praktijk Nurture Your Nature – Acupunctuur Purmerend helpt hij mensen beter worden, zonder bijwerkingen. Heb je een vraag? Neem dan contact op met Alex – hij helpt je graag!