• Pijnbestrijding rugpijn: hoe acupunctuur werkt

  Pijnbestrijding rugpijnAcupunctuur kan je helpen bij de pijnbestrijding van de rug. Loop je langdurig rond met rugklachten of een zere rug? Weet je niet meer wat je tegen rugpijn kan doen? Dan is acupunctuur mogelijk de oplossing waar je naar op zoek bent. Veruit de meeste mensen voelen direct verlichting. Anders dan pijnbestrijding met medicijnen heeft pijnbestrijding met acupunctuur geen bijwerkingen. Wist je dat acupunctuur twee keer zo effectief werkt en veiliger is dan de standaardbehandeling van chronische lage rugpijn?

  Naar: Hoofdpijn – nekpijn – schouderpijn – kniepijn – gewrichtspijn.

  Effectief voor diverse pijnbestrijding rugklachten

  Acupunctuur is effectief bij verschillende vormen van rugklachten, of het nu gaat om pijn veroorzaakt door problemen aan de tussenwervelschijf (bijvoorbeeld een hernia of om andere vormen van rugklachten, zoals rugslijtage (versleten rug) of spit. Acupunctuur kan hierbij helpen. Ook bij pijn aan de schouder (door bijvoorbeeld een slijmbeursontsteking) is acupunctuur effectief.

  Acupunctuur werkt ook bij lage rugpijn, oftewel pijn in de onderrug of stuitje en andere gebieden van de rug. Anders dan bij medicijnen en bijvoorbeeld een injectie om de pijnbestrijding in de rug te realiseren, gaat acupunctuur uit van een meer holistische aanpak. Hierbij kijken we niet alleen naar de directe bestrijding van pijn, maar ook naar de oorzaken ervan. Pijn kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door een gebrekkige circulatie. Door de circulatie weer op gang te brengen, kan pijn niet alleen tijdelijk, maar ook duurzaam worden opgeheven.

  De behandeling is niet pijnlijk

  Je hoeft je geen zorgen te maken dat er naaldjes in het pijngebied wordt gezet. Ook door buiten het pijngebied de naaldjes te zetten, bereiken we veelal het gewenste effect. Acupunctuur is namelijk gericht op het verbeteren van de bloeddoorstroming in de pijnlijke gebieden. Daardoor kunnen voedingstoffen aangevoerd- en afvalstoffen weer afgevoerd worden. Hierdoor kan het lichaam zichzelf genezen.
  Al duizenden jaren geleden was dit bekend in China en andere landen in Azië. En gelukkig kunnen wij hier nu nog gebruik van maken. Dagelijks maken we mensen blij door het toepassen van acupunctuur en het verlichten van pijn.

  Vergoeding pijnbestrijding rug met acupunctuur

  Alternatieve geneeskunde wordt steeds vaker door verzekeringen vergoed. Informeer bij jouw verzekeraar of een acupunctuurbehandeling ook wordt vergoed en aan welke eisen je dient te voldoen. Wanneer je bij ons een intake aanvraagt, dan krijg je ook direct een behandeling. Op die manier kan je meteen ervaren wat acupunctuur bij jouw klacht voor effect heeft.

  Reviews voor onze pijnbehandeling

  Wij hebben in onze praktijk tal van mensen mogen helpen bij het verlichten van hun rugpijn. Hieronder een steekproef uit de verschillende ervaringen:

  Frozen shoulder
  “Het gaat heel erg goed met de schouder. En dat allemaal dankzij jouw aangesloten sessies van meerdere keren per week. Je beet je er in vast en bleef steeds weer zoeken naar een nieuwe ingang om het probleem op te lossen. Mocht ik ooit nog ondersteuning nodig hebben kom ik zeker bij jou terug. Hartelijke groet, Monique”
  Monique
  Pijn schouder weg door acupunctuur
  “Ik ben Michel en ben bij Alex gekomen omdat ik veel pijn in mijn schouder had. Ik kon mijn arm niet meer optillen. Na 6 behandelingen ben ik helemaal pijnvrij. Super blij mee als ik weer ergens last van krijg ga ik zeker weer naar Alex toe. Gr. Michel”
  Michel
  Lage rugpijn
  “Alex is zeer vriendelijk en kundig. Zijn praktijkruimte voelt fijn en hij zorgt er zeker voor dat je je op je gemak voelt.Hij vraagt goed door naar de klachten. Zeker een aanrader!”
  Damayra

  Maak vandaag nog een afspraak voor acupunctuur

  Loop niet te lang rond met een pijnlijke rug! Vraag vandaag nog een afspraak aan of informeer naar meer informatie. Heeft u andere pijnklachten dan rugpijn? Ook dan kan acupunctuur u helpen.

  Meer informatie voor acupunctuur of kruidentherapie in Purmerend?

  Foto AlexAlex Djukanovic is acupuncturist en kruidentherapeut met een achtergrond in biochemie (MSc). Met zijn praktijk Nurture Your Nature – Acupunctuur Purmerend helpt hij mensen beter worden, zonder bijwerkingen. Ook vanuit Amsterdam Noord, Edam-Volendam, Hoorn en Zaandam kan je goed bij ons terecht. Heb je een vraag? Neem dan contact op met Alex – hij helpt je graag!