• Ervaringen met acupunctuur

  • Hoofdpijn en nekpijn verholpen met acupunctuur


    Ik wist niet dat accupunctuur voor zoveel kwalen te behandelen was, had ik dit maar eerder geweten dan had ik jaren geleden pijnvrij geleefd. Eerlijk waar, bij de 1ste behandeling voelde ik de pijn langzaam wegzakken. Alex is een prettig persoon die je rust geeft en aandachtig naar je luistert, zijn behandelingen hebben mij goed geholpen. Na jaren heb ik verlichting, als je er klaar voor bent dan raad het een ieder aan. Voor mij is het een kleine wonder.

    Shantie - maart 2020

  • Chronische nekpijn behandeling met acupunctuur


    Ik ben bij alex gekomen met nekklachten waarvan de pijnklachten inmiddels verdwenen zijn. Naast de acupunctuur is Alex een fijn mens en een goede gesprekspartner als het om alternatieven geneeskunde gaat, ik heb daar veel van opgestoken. Ook de workshops die hij geeft zijn heel verhelderend.

    Marianne - maart 2020

  • Pijn nekhernia verholpen met acupunctuur

    Ben met me nekhernia hier terecht gekomen, veel pijn rondom de hernia , nek, schouder etc.
    Pijnvrij na 10 behandelingen!!
    Top!!

    Monique - maart 2020

  • Artrose en pijn behandeld met acupunctuur


    Super, ik ben pijnvrij van mijn artrose al na een paar behandelingen. Alex is een hele fijne man, rustig, geduldig en met een goed luisterend oor. Hij pakt meteen de andere klachten aan en geeft tips. Ik ben blij dat ik deze stap genomen heb en ik zou het aanbevelen aan ieder die het vraagt.

    Ellie - februari 2020

  • Acupunctuur verhelpt slijmbeursontsteking schouder


    Ik heb altijd al acupunctuur willen proberen en ging bij Alex langs. De praktijk straalde rust uit En Alex is een echt vakman. Ik had last van een slijmbeurs ontsteking in mijn schouder en nadat de eerste naalden waren geplaatst werd de pijn minder. Een dag na de eerste behandeling was de pijn vrijwel geheel weg. Los van de pijn zat ik ook meteen goed in mn vel echt mega ontspannen. Daarom kan ik het iedereen aanbevelen ga een keer langs !

    Roderik - januari 2020

  • Acupunctuur bij moeheid, stress en pijnlijke menstruatie


    Acupuncture is impressively and deeply powerful and I was able to feel the first changes instantaneously. Alex accompanies me in each step, thanks to his careful listening. I'm going to Alex for several purposes: loss of energy, stress and intense painful periods. Thanks to precious Alex's advise and his precise needle work, the pain is gone, I gained a new energy, I re-learnt to breathe deeply and consciously. Alex is not only working with needles, he spreads wise words, highlights the good side of people. This is very appreciable to talk about many different topics with Alex because he makes you think about your mindsets and fixed mindsets to help healing yourself. Acupuncture was an evidence and a revelation to feel better, soul and body and I'm thankful to have met Alex on this path.

    Amelie - december 2019

  • Acupunctuur bij hielspoor en herstel van ziekte


    Hij zet niet alleen de naaldjes, maar luistert heel goed naar je verhaal en wellicht de achterliggende gedachte achter de lichamelijke klachten. Niet alleen met fysieke klachten kan ik bij hem terecht, maar ook de mentale strijd kan ik bij hem kwijt.

    Johanneke - november 2019

  • Acupunctuur effectief bij stoppen met roken


    Erg prettige ervaring. Ik ben gestopt met roken. Met behulp van een aantal acupunctuur sessies en een fijn gesprek is het stoppen een stuk makkelijker gegaan. Bedankt Alex voor je hulp.

    Elise - november 2019

  • Heup pijnvrij en klaar voor 120 km wandelen - snel resultaat


    Voor pijnklachten 1 heup en voet kwam ik bij Alex. Al bij het eerste consult voelde ik verbetering! Daarna nog 3 consulten kort op elkaar ivm een wandeltocht die ik ging maken naar Keulen voor het goede doel. Ik heb totaal 120 km gelopen in 4 dagen zonder problemen dus 5 sterren zou ik zeggen !

    Yvonne - november 2019

  • Nekpijn en stijfheid - behandeld met acupunctuur


    Zeer professioneel en ook erg vriendelijk!

    Tamara - augustus 2019

  • Frozen shoulder hersteld met acupunctuur


    Het gaat heel erg goed met de schouder. En dat allemaal dankzij jouw aangesloten sessies van meerdere keren per week. Je beet je er in vast en bleef steeds weer zoeken naar een nieuwe ingang om het probleem op te lossen. Mocht ik ooit nog ondersteuning nodig hebben kom ik zeker bij jou terug. Hartelijke groet, Monique

    Monique - augustus 2019

  • Slaapprobleem, insomnia, in 5 behandelingen opgelost


    Ik ben op advies van familie naar Alex gegaan voor mijn slaapprobleem. Dat bestond uit onrustig slapen en nachtelijk zweten, waardoor vermoeidheid toenam. Na het bespreken van mijn klachten en de opzet van een goed behandelplan was ik al na vijf behandelingen mijn klachten kwijt en kon ik weer goed slapen. Alex is dus echt een aanrader. Het helpt!

    Johan - juli 2019

  • Pijn schouder weg door acupunctuur


    Ik ben Michel en ben bij Alex gekomen omdat ik veel pijn in mijn schouder had en kon mijn arm niet meer optillen. En na 6 behandelingen ben ik helemaal pijnvrij. Super blij mee als ik weer ergens last van krijg ga ik zeker weer naar Alex toe. Gr.Michel

    Michel - juni 2019

  • Acupunctuurervaring bij hooikoorts


    Ik kwam bij Alex met allergie voor pollen, voornamelijk Berken. De behandeling heeft zeer goed geholpen en mijn weerstand is zich ook aan het verbeteren. Alex luistert goed naar je en is de rust zelve. Ik adviseer Nurture your Nature aan als je op zoek bent naar een acupuncturist. Ik geef hierbij Nurture your Nature *****

    Astrid - juni 2019

  • Acupunctuur bij slapeloosheid (insomnia)


    Een fijne ervaring. Het heeft bij mij erg positief gewerkt.

    Rachel - april 2019

  • Pijnbehandeling voor tennisarm


    Ik kwam bij Alexandre met een hele duidelijke klacht en vraag. Ik had een tennisarm opgelopen (niet van het tennissen overigens) en had daar last van. Om een niet al te lang verhaal kort te maken: bij Nurture Your Nature ben ik perfect geholpen. Alexandre is een aardige en vriendelijke jongeman en als je hem bezig ziet dan merk je pas echt goed hoe dol hij is op zijn vak. Iedere keer wanneer ik weer naar huis rij, voel ik dat de behandeling mij goed heeft gedaan. Nurture Your Nature is een aanrader.

    Mark - maart 2019

  • Acupunctuur en kruiden bij glaucoom


    Al enige tijd ben in onder behandeling bij Alex voor mijn glaucoom (hoge oogdruk). Door zijn acupunctuur behandeling en de toepassing van kruiden is mijn oogdruk met een aantal punten gedaald. Ik ben zeer tevreden over de toegewijde manier waarop Alex de behandelingen uitvoert en kan hem dan ook zeker aanbevelen.

    Henk - januari 2019

  • Acupunctuur voor imuun- spijsverterings- en spierproblemen


    Ik ben zeer tevreden over Nurture Your Nature. Er wordt door Alex goed naar de klachten geluisterd en hij denkt goed mee hoe de klachten aangepakt kunnen worden. Ik kwam bij hem met diverse gezondheidsproblemen. (oa imuunziekte, problemen met voedingsstof opname, buikklachten, spier en zenuwklachten.) Sinds ik bij hem loop zijn mijn klachten verminderd. Ik beveel hem dan ook van harte aan.

    Renate - januari 2019

  • Pijn op de borst herstelt met acupunctuur


    Lieve Alex, heel erg veel dank voor je kundige behandelingen. Ik kwam met ernstige maagklachten en hevige pijnen. Ik voelde me heel erg op mijn gemak bij je. Je bent een vriendelijke zachtaardige zeer bekwame behandelaar. Ik ben nu klachten vrij en het is haast jammer dat ik niet meer naar je toe hoef. Als er 10 sterren te vergeven waren zou ik dat doen, want ik wil iedereen die op zoek is naar een acupuncturist aanraden: Ga naar Alex!! * * * * * * * * * * dus 10 sterren voor jou! Heel veel succes met de praktijk, je verdient het en veel mensen zullen er baat bij hebben.

    Mart - november 2018

  • Pijnlijke voeten - neuropathie


    Goede en deskundige aanpak van pijnbestrijding. Geeft duidelijke uitleg en schept realistische verwachtingen. Behandeling werkt!

    Rene - november 2018

  • Lage rugpijn


    Alex is zeer vriendelijk en kundig. Zijn praktijkruimte voelt fijn en hij zorgt er zeker voor dat je op je gemak bent. Vraagt goed door naar de klachten. Zeker een aanrader!

    Damayra - november 2018

  • Acupunctuur voor psoriasis


    Alex heeft mij behandeld vanwege toenemende psoriasis verschijnselen en zijn behandeling had veel effect. Ook zijn manier van behandelen is erg prettig, vertrouwenwekkend en attent. Ik kan Alex aanbevelen als een kundig acupuncturist!

    Jan - oktober 2018

  • Afvallen met acupunctuur

    Toen ik voor het eerst bij Alex kwam, had ik nog nooit accupunctuur gehad en waren mijn klachten m.b.t. mijn stofwisseling niet direct duidelijk. Maar doordat hij veel vragen stelde en oprechte interesse toonde, voelde ik me al snel volledig op m'n gemak. Samen hebben we een behandelplan opgesteld met eerst wekelijkse behandelingen en later iets minder frequent. Daarnaast kwam Alex met zeer nuttige tips over mijn voeding en andere factoren waardoor ik me al snel beter voelde en mijn gewicht is gestabiliseerd. Ik kan Alex van harte aanbevelen - naast een betrouwbare en erg fijne persoonlijkheid is hij ervaren en zeer kundig en geeft hij constant ruimte voor eigen inbreng. Alex, bedankt!

    Noortje - september 2018

  • Acupunctuur bij oorsuizen - tinnitus


    Ik heb Alex leren kennen als een serieuze en geïnteresseerde man. Hij is erg bekwaam en doet echt zijn best om de juiste behandeling te vinden. Ik kwam er met acute oorsuizingen en kan nu gelukkig weer functioneren.

    Karlien - augustus 2018

  • Acupunctuur voor pijn in bovenbeen en heup


    Na jaren last van mijn linkerbovenbeen en heup te hebben ben ik terecht gekomen bij Nurture Your Nature ik was heel sceptisch want had al veel geprobeerd. Na een paar weken had ik al veel minder last en ben nu pijnvrij. Alex stelde mij ook snel gerust dat hij mij wel kon helpen. Dank je wel Alex als ik weer ergens last van krijg maak ik gelijk een afspraak met je.

    Marja - juli 2018

  • Acupunctuur helpt stoppen met roken


    Vandaag een klein feestje 100 dagen gestopt met roken. Dank zij de begeleiding en steun van Alex ben ik vandaag 100 dagen gestopt. En heb ik €803 bespaard. Toen ik besloot om te stoppen met roken, vond ik dit heel spannend,was er zelfs een beetje bang voor. Ik zocht hulp bij accupunctuur van Alex en prikte een datum . 1 april, was de stopdatum. Deze datum had ik eigenlijk gekozen om mezelf een escape te geven. Want als het weer niet zou lukken om te stoppen met roken, dan kon ik er altijd nog een 1 april grap van maken. Door samen met Alex doelen te stellen, me goed voor te bereiden en de naaldjes in mijn oren ging het stoppen mij prima af. Alex was een goede steun met een luisterend oor voor mij.

    Annoniem - juli 2018

  • Acupunctuur bij buikpijn - prikkelbare darm syndroom (PDS)


    Rustige aanpak met veel aandacht voor cliënt en diens klacht(en). Uitgangspunt van de therapie is het oplossen van deze klacht(en). Na 6 behandelingen heel goed resultaat geboekt, waar ik erg blij mee ben. Ik zou het zeker aan anderen aanraden.

    Linda - juni 2018

  • Voorjaarsdepressie
    Na jaren klachten in het voorjaar (depressie) bij Alex terecht gekomen. Ik was nogal sceptisch in het begin maar de behandeling heeft geweldig geholpen. Alex is een fijne serieuze jongeman die goed naar je luistert en je op je gemak stelt.Ik ben nu na 4 behandelingen bijna klachten vrij.

    Carolien - april 2018

  • Acupunctuur voor kniepijn


    Een paar steekwoorden die wat mij betreft van toepassing zijn op Alex: integer, open-lenige geest, aandachtig, adequaat en vriendelijk. Daar waar 2 verschillende orthopeden geen vooruitgang boekten voor mijn ongewone klacht heeft Alex duidelijk resultaat gegenereerd. Al bijna 2 jaar stroomde mijn knieprothese 1 tot 2 maal per week vol met bloed. Gevolg: immobiliteit en veel pijn. Alex verdiepte zich gedurende de behandelingsperiode, nu ongeveer 2 maanden, in mijn speciale geval en vond nóg effectievere acupunctuurpunten om daadwerkelijk het tij te keren. Heel bijzonder! Vol vertrouwen zie ik het vervolg van de behandeling tegemoet.

    Maria - maart 2018

  • Pijnlijke menstruatie hersteld met acupunctuur


    De behandelingen bij Alexander zijn heerlijk, echt een fijn rustmoment. De menstrustpijn is sterk verminderd. Het contact was prettig, er werd goed geluisterd en de behandeling sloeg aan. Ik ben hartstikke blij dat ik de stap heb genomen om me door hem te laten behandelen. Echt een aanrader voor iedereen, niet twijfelen! Ik heb er veel baat bij.

    Romero - maart 2018

  • Burnout en chronische vermoeidheid


    Alex is knowledgeable, careful and attentive therapist. Acupuncture was helpful in my case in treatment of burnout and chronic fatigue.

    Sergei – januari 2018

  • Behandeling voor slaapproblemen, verslaving en pijn


    Ik kwam naar de praktijk met voor mijn onrustige gevoel en slecht slapen. Ik had last van hele heftige nachtmerries. Ook worstelde ik met een verslaving aan alcohol en pijn in mijn onderrug. Voel me op mijn gemak en heel vertrouwd bij Alex. De dromen en heftige nachtmerries zijn veel minder, mijn nachtrust is vele malen beter. Een belangrijk onderwerp wat we bespraken hierover is mijn angst voor de dood. Voor al deze klachten merkte ik direct verlichting. Mijn verslaving voor alcohol is ook veel beter te hanteren. Fysiek heb ik enorme vooruitgang gemerkt van alle obstakels in mijn lijf, de pijn in mijn onderrug is bijna helemaal weg. Ik had hier jarenlang last van en ik ben heel blij met het resultaat.

    Tiny – december 2017

  • Behandeling voor burnout & eczeem


    In verband met een burn out, klachten van slapeloosheid en eczeem klachten kwam ik terecht bij Alex. Die constateerde diverse oorzaken van de klachten via tong en pols onderzoek. Hij heeft toen ondermeer acupunctuur toegepast met de dr. Tan methode. Over de resultaten daarvan ben ik zeer tevreden. Voel me veel meer in balans zowel lichamelijk en mentaal. De onrust en de vaak met een burn out gepaard gaande depressieve gevoelens zijn een stuk minder geworden. Ook slaap ik veel beter. Het lukt nu om zonder slaapmedicatie te slapen. Ook het gebruik van kruiden slaap supplementen zoals valeriaan heb ik kunnen verminderen en de laatste tijd zelfs achterwege kunnen laten. Voor wat betreft de eczeem klachten heb ik de door de huisarts voorgeschreven hormonale creme niet meer hoeven gebruiken. Een milde creme volstaat nu om de eczeem onder controle te houden. Het is ook fijn dat Alex ook beschikt over coachende kwaliteiten. Hij geeft handvatten hoe je met een burn out om kan gaan. Kortom ik vind Alex echt een aanrader. Een acupuncturist met gerichte aandacht en persoonlijke belangstelling.

    Carolien – december 2017

  • Acupunctuur voor stoppen met roken


    Na 30 jaar roken, ben ik een trotse “niet roker”. Alexander en Acupunctuur waren een cruciale bouwsteen in het proces. Mijn dank hiervoor.

    Wicher – juli 2017

  • Acupunctuur voor pijn aan hand en voet


    Goed ontspannend sfeer, andere behandeling dan ik gewent ben bij andere acupuncturisten. Ik merk bij de behandeling gelijk een verbetering in mijn klachten.

    Janice – juli 2017

  • Burnout behandeling met acupunctuur


    Heeft mij onwijs veel geholpen met mijn burn-out! Heel blij mee dat ik hier naartoe ben gegaan! Super blij mee!

    Zoe – juni 2017

  • Acupunctuur en kruiden effectief bij psoriasis


    Erg blij met de behandeling.. Waar medische recepten jaren lang weinig uithaalden tegen mijn psoriasis heeft de Acupuntuur behandeling van Alex in combinatie met de Chinese kruiden gelijk effect gehad.

    Jerome – mei 2017

  • Hielspoor en ontspanning combinatiebehandeling


    De combinatie van acupunctuur en Alex zijn wijze woorden geven mij meer ritme, rust en regelmaat in mijn dagelijkse leven.

    Elles – maart 2017

  • Acne behandelen met acupunctuur en kruiden


    Ontzettend goed geholpen door Alex, er wordt heel goed naar je geluisterd. Jaren lang mijn acne weten te onderdrukken met de pil, toen ik van de hormonen af wilde kwam het heel erg terug. Eerste behandeling in april 2016 gehad en het is nu zo goed als weg! In zo’n korte tijd enorm geholpen aan iets waar ik al zo lang last van heb. Blijf voorlopig nog doorgaan met de behandelingen omdat ik er zoveel baat bij heb.

    Lianne – februari 2017

  • Eczeem verholpen met acupunctuur


    Al 31 jaar lang loop ik rond met een huid probleem (eczeem) waarvoor ik ondertussen al heel veel specialisten in veel verschillende ziekenhuizen heb gezien. Meestal schreven die me dan een zalfje voor en was het probleem even weg, maar dit was nooit een blijvende oplossing, want het eczeem kwam altijd weer terug. Ik wilde daarom iets anders proberen en zo kwam ik voor het eerst in contact met accupunctuur bij Alexandre. Ik moet eerlijk toegeven dat ik in het begin een beetje sceptisch was, maar ik ben altijd van mening geweest dat iedereen moet doen waar hij/zij zich geholpen mee voelt en tot nu toe was ik zelf nog niet echt geholpen met mijn probleem. Wat mij erg aansprak binnen de behandelingen was de holistische benadering. Accupunctuur is niet alleen prikken met naalden, er is ook aandacht voor het dieet en er was aandacht voor mindfulness. De eerste weken merkte in meteen verandering, mijn eczeem verminderde, maar stak bijvoorbeeld ook de kop op bij mijn voeten (waar ik er normaal nooit last van had). Met een kleine verandering in het behandelbeleid verdween mijn eczeem daar ook en inmiddels gaat het een stuk beter. Omdat ik pas kort de laatste behandeling heb gehad weet ik nog niet of het eczeem ook voor langere tijd wegblijft, maar ik voel me in ieder geval erg goed geholpen en gehoord

    Steven – november 2016

  • Stress en hartkloppingen - behandeling met acupunctuur


    In de slechtste periode van mijn leven, enorme stress ben ik op een avond in mijn woonplaats gaan zoeken naar iemand die me kon helpen. Na het adres van een acupuncturist te hebben gevonden heb ik die avond een hulp email gestuurd. Al snel kreeg ik een warme menselijke reactie van Alex, waarin hij niets beloofde, maar wel mogelijkheden zag mij te helpen. Vanaf het eerste moment dat ik door Alex werd geholpen ontstond er een band. Zijn rust, kunde inzicht en vooral zijn luisterend oor was en is nog steeds een enorme verademing. Ik ben Alex vanaf dag 1 voor 100% gaan vertrouwen. Alex heeft mij in een zeer korte periode voor een groot gedeelte van mijn stress af kunnen helpen. Er is geen enkele keer voorgekomen dat ik geen baat heb gehad bij zijn behandeling, De rust was en is terug in mijn lichaam. In den beginnen ging ik om de 14 dagen en inmiddels ga ik nog 1 x per 6 weken. En binnenkort ga ik voor 4 x per jaar (verandering van de seizoenen). Ik ga Alex missen, niet alleen acupuncturist, maar vooral als mens. Ik kan een ieder van harte aanbevelen om Alex als acupuncturist te consulteren. Een betere zal er niet snel gevonden worden. Ik wens hem veel succes (kan bijna niet missen) bij het starten van zijn eigen praktijk. Alex bedankt

    Harry – november 2016

  • Vermoeidheid verholpen met acupunctuur


    Alex is een vriendelijke, rustige man. Hij geeft direct een vertrouwd gevoel, en geeft goede uitleg van de behandeling. Vanaf het begin voelde we ons op ons gemak bij Alex. Een behandeling door Alex is zeker aan te raden.

    Sonja – oktober 2016

  • Acupunctuur ondersteuning bij chemotherapie


    Wij hebben elkaar leren kennen, doordat ik in de praktijk Berkel van jou een patiënt was en jij bij mij acupunctuur hebt toegepast. Ik heb dit als zeer prettig ervaren, jij luistert goed naar de patiënt en bent serieus met je werk bezig. Daarnaast hadden we ook fijne gesprekken en dat maakte het alleen maar prettiger !!! Bij deze wens ik je veel succes met de voortzetting van je praktijk in Purmerend.

    Ardjan - oktober 2016

  • Acupunctuur tegen moeheid en emotionele onbalans


    Alexandre zijn houding is zeer professioneel, hij stelt de juiste vragen en probeert uit te vinden wat voor jou het belangrijkste is om aan te werken. Zijn ideaalbeeld is de balans te vinden tussen het fysieke gedeelte en het mentale. Zijn begeleiding en adviezen zijn daar ook op gebaseerd als daar behoefte aan is. Persoonlijk is het voor mij een hele goede ervaring geweest om bij Alex onder behandeling te zijn, voor zowel fysiek als geestelijk heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd in mijn ontwikkeling en welbevinden. Onze gesprekken waren altijd open, niets is gek of onzin en alles is bespreekbaar. Alexandre is een bevlogen enthousiaste hulpverlener, die met veel passie voor zijn vak mensen wil helpen tot het verbeteren van hun gezondheid. Nogmaals dank voor je toewijding!

    Nanda – augustus 2016

  • Acupunctuur bij intense hoofdpijn en stress


    Alex is een warme, geduldige en wijze persoon waarbij je je al snel vertrouwd voelt. Hij luistert goed naar datgene wat je bezig houdt of wat klachten geeft, zowel lichamelijk als mentaal. Zijn vakkundig behandelingen werken dan ook door op beide vlakken. Elke keer als ik ben geweest ervaar ik dan ook een stuk verbetering. Een behandeling bij Alex kan ik dan ook iedereen aanraden.

    Joanne – juli 2016

  • Acupunctuur voor hormonale balans


    De behandelingen met acupunctuur heb ik als zeer prettig ervaren. Alex is iemand die je snel op je gemak stelt. Hij stelt de juiste vragen en gaat daar vervolgens mee aan de slag. Hij legt op een rustige en duidelijke manier uit wat hij gaat doen, zodat je niet het gevoel hebt dat je voor verrassingen komt te staan. Ik voelde me begrepen en serieus genomen. Binnen een aantal behandelingen was ik van mijn klachten af. Ik voelde me een stuk energieker! Wat ook prettig was, was dat Alex tips gaf met betrekking tot voeding. Daardoor kon ik naast de behandelingen ook zelf invloed uitoefenen door de voeding tips in de praktijk te brengen. Ik volg op dit moment geen behandeltraject, maar op het moment dat het minder gaat zal ik direct weer contact met Alex opnemen.

    Ella – juni 2016

  • Acupunctuur bij stress


    Een acupunctuurbehandeling bij Alex kan, ook voor mensen die niet staan te juichen bij naalden, een oplossing zijn voor je gezondheidsklachten. Op een rustige en respectvolle manier luistert hij naar je fysieke en emotionele klachten. En meestal zit daar een verband tussen. Na het voorleggen van je klachten bespreekt hij duidelijk waar hij de naalden wil gaan zetten en waarom. Voor de sensitieven onder ons gebruikt hij de fijnste naalden. Bij het zetten van een naald voel je soms een klein stroomstootje, daarna is het heel ontspannend liggen. Alex zet niet alleen naalden, hij geeft ook advies om aan de slag te gaan met je eigen gezondheid, zowel fysiek als geestelijk. Denk dan aan voeding, leefstijl en lichaamsoefeningen. Zorg voor jezelf en laat Alex je hierbij helpen.

    Veronique – mei 2016

  • Acupunctuur tegen vermoeidheid, hoofdpijn en obstipatie


    Ik kwam bij Alex omdat ik al twee jaar last had van vermoeidheidsklachten, hoofdpijn (migraine) en later ook obstipatie. Bij de reguliere zorg werd niet duidelijk waar dit aan zou kunnen liggen. Ik kwam toen terecht bij ‘Nurture your Nature’. Door middel van acupunctuur en kruidenpilletjes kreeg ik meer energie en verminderde mijn hoofdpijn. Ook heeft Alex geholpen met mijn voeding, waardoor ik weer normaal naar het toilet kon. Ik ben Alex erg dankbaar dat hij mij heeft geholpen, ik voelde mijn tijdens de behandelingen altijd erg op mijn gemak en hij was altijd erg zorgvuldig. Ik heb de behandeling als fijn en zeker de moeite waard ervaren.

    Iris – april 2016