Ervaringen

De acupunctuur ervaring van Ardjan
Wij hebben elkaar leren kennen, doordat ik in de praktijk Berkel van jou een patiënt was en jij bij mij acupunctuur hebt toegepast. Ik heb dit als zeer prettig ervaren, jij luistert goed naar de patiënt en bent serieus met je werk bezig.
Daarnaast hadden we ook fijne gesprekken en dat maakte het alleen maar prettiger !!!

Bij deze wens ik je veel succes met de voortzetting van je praktijk in Purmerend.

Carolien – Acupunctuur bij burnout & eczeem
In verband met een burn out, klachten van slapeloosheid en eczeem klachten kwam ik terecht bij Alex.
Die constateerde diverse oorzaken van de klachten via tong en pols onderzoek.
Hij heeft toen ondermeer acupunctuur toegepast met de dr. Tan methode.
Over de resultaten daarvan ben ik zeer tevreden. Voel me veel meer in balans zowel lichamelijk en mentaal.
De onrust en de vaak met een burn out gepaard gaande depressieve gevoelens zijn een stuk minder geworden.
Ook slaap ik veel beter. Het lukt nu om zonder slaapmedicatie te slapen. Ook het gebruik van kruiden slaap supplementen zoals valeriaan heb ik kunnen verminderen en de laatste tijd zelfs achterwege kunnen laten.
Voor wat betreft de eczeem klachten heb ik de door de huisarts voorgeschreven hormonale creme niet meer hoeven gebruiken.
Een milde creme volstaat nu om de eczeem onder controle te houden.
Het is ook fijn dat Alex ook beschikt over coachende kwaliteiten. Hij geeft handvatten hoe je met een burn out om kan gaan.
Kortom ik vind Alex echt een aanrader. Een acupuncturist met gerichte aandacht en persoonlijke belangstelling.

Carolien, december 2017

De acupunctuur ervaring van Ella
De behandelingen met acupunctuur heb ik als zeer prettig ervaren. Alex is iemand die je snel op je gemak stelt. Hij stelt de juiste vragen en gaat daar vervolgens mee aan de slag. Hij legt op een rustige en duidelijke manier uit wat hij gaat doen, zodat je niet het gevoel hebt dat je voor verrassingen komt te staan. Ik voelde me begrepen en serieus genomen.
Binnen een aantal behandelingen was ik van mijn klachten af. Ik voelde me een stuk energieker! Wat ook prettig was, was dat Alex tips gaf met betrekking tot voeding. Daardoor kon ik naast de behandelingen ook zelf invloed uitoefenen door de voeding tips in de praktijk te brengen. Ik volg op dit moment geen behandeltraject, maar op het moment dat het minder gaat zal ik direct weer contact met Alex opnemen.

De acupunctuur ervaring van Elles
De combinatie van acupunctuur en Alex zijn wijze woorden geven mij meer ritme, rust en regelmaat in mijn dagelijkse leven. Elles

De acupunctuur ervaring van Harry
In de slechtste periode van mijn leven, enorme stress ben ik op een avond in mijn woonplaats gaan zoeken naar iemand die me kon helpen. Na het adres van een acupuncturist te hebben gevonden heb ik die avond een hulp email gestuurd. Al snel kreeg ik een warme menselijke reactie van Alex, waarin hij niets beloofde, maar wel mogelijkheden zag mij te helpen.
Vanaf het eerste moment dat ik door Alex werd geholpen ontstond er een band. Zijn rust, kunde inzicht en vooral zijn luisterend oor was en is nog steeds een enorme verademing.
Ik ben Alex vanaf dag 1 voor 100% gaan vertrouwen. Alex heeft mij in een zeer korte periode voor een groot gedeelte van mijn stress af kunnen helpen. Er is geen enkele keer voorgekomen dat ik geen baat heb gehad bij zijn behandeling, De rust was en is terug in mijn lichaam. In den beginnen ging ik om de 14 dagen en inmiddels ga ik nog 1 x per 6 weken. En binnenkort ga ik voor 4 x per jaar (verandering van de seizoenen).

Ik ga Alex missen, niet alleen acupuncturist, maar vooral als mens. Ik kan een ieder van harte aanbevelen om Alex als acupuncturist te consulteren. Een betere zal er niet snel gevonden worden. Ik wens hem veel succes (kan bijna niet missen) bij het starten van zijn eigen praktijk.

Alex bedankt

De acupunctuur ervaring van Iris
Ik kwam bij Alex omdat ik al twee jaar last had van vermoeidheidsklachten, hoofdpijn (migraine) en later ook obstipatie. Bij de reguliere zorg werd niet duidelijk waar dit aan zou kunnen liggen. Ik kwam toen terecht bij ‘Nurture your Nature’. Door middel van acupunctuur en kruidenpilletjes kreeg ik meer energie en verminderde mijn hoofdpijn. Ook heeft Alex geholpen met mijn voeding, waardoor ik weer normaal naar het toilet kon. Ik ben Alex erg dankbaar dat hij mij heeft geholpen, ik voelde mijn tijdens de behandelingen altijd erg op mijn gemak en hij was altijd erg zorgvuldig. Ik heb de behandeling als fijn en zeker de moeite waard ervaren.

Janice – pijn aan hand en voet
Goed ontspannend sfeer andere behandeling dan ik gewent ben bij andere acupuncturisten. Ik merk bij de behandeling gelijk een verbetering in mijn klachten.

De acupunctuur ervaring van Jerome
Erg blij met de behandeling.. Waar medische recepten jaren lang weinig uithaalden tegen mijn psoriasis heeft de Acupuntuur behandeling van Alex in combinatie met de Chinese kruiden gelijk effect gehad.

De acupunctuur ervaring van Joanne
Alex is een warme, geduldige en wijze persoon waarbij je je al snel vertrouwd voelt. Hij luistert goed naar datgene wat je bezig houdt of wat klachten geeft, zowel lichamelijk als mentaal. Zijn vakkundig behandelingen werken dan ook door op beide vlakken. Elke keer als ik ben geweest ervaar ik dan ook een stuk verbetering. Een behandeling bij Alex kan ik dan ook iedereen aanraden.

De acupunctuur en kruiden ervaring van Lianne
Ontzettend goed geholpen door Alex, er wordt heel goed naar je geluisterd. Jaren lang mijn acne weten te onderdrukken met de pil, toen ik van de hormonen af wilde kwam het heel erg terug. Eerste behandeling in april 2016 gehad en het is nu zo goed als weg! In zo’n korte tijd enorm geholpen aan iets waar ik al zo lang last van heb. Blijf voorlopig nog doorgaan met de behandelingen omdat ik er zoveel baat bij heb.

De acupunctuur ervaring van Nanda
Alexandre zijn houding is zeer professioneel, hij stelt de juiste vragen en probeert uit te vinden wat voor jou het belangrijkste is om aan te werken. Zijn ideaalbeeld is de balans te vinden tussen het fysieke gedeelte en het mentale. Zijn begeleiding en adviezen zijn daar ook op gebaseerd als daar behoefte aan is. Persoonlijk is het voor mij een hele goede ervaring geweest om bij Alex onder behandeling te zijn, voor zowel fysiek als geestelijk heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd in mijn ontwikkeling en welbevinden. Onze gesprekken waren altijd open, niets is gek of onzin en alles is bespreekbaar.
Alexandre is een bevlogen enthousiaste hulpverlener, die met veel passie voor zijn vak mensen wil helpen tot het verbeteren van hun gezondheid. Nogmaals dank voor je toewijding!
Nanda

De acupunctuur ervaring van Sonja
Alex is een vriendelijke, rustige man.
Hij geeft direct een vertrouwd gevoel, en geeft goede
uitleg van de behandeling.
Vanaf het begin voelde we ons op ons gemak bij Alex.
Een behandeling door Alex is zeker aan te raden.

De acupunctuur ervaring van Steven
Al 31 jaar lang loop ik rond met een huid probleem (eczeem) waarvoor ik ondertussen al heel veel specialisten in veel verschillende ziekenhuizen heb gezien. Meestal schreven die me dan een zalfje voor en was het probleem even weg, maar dit was nooit een blijvende oplossing, want het eczeem kwam altijd weer terug. Ik wilde daarom iets anders proberen en zo kwam ik voor het eerst in contact met accupunctuur bij Alexandre. Ik moet eerlijk toegeven dat ik in het begin een beetje sceptisch was, maar ik ben altijd van mening geweest dat iedereen moet doen waar hij/zij zich geholpen mee voelt en tot nu toe was ik zelf nog niet echt geholpen met mijn probleem. Wat mij erg aansprak binnen de behandelingen was de holistische benadering. Accupunctuur is niet alleen prikken met naalden, er is ook aandacht voor het dieet en er was aandacht voor mindfulness. De eerste weken merkte in meteen verandering, mijn eczeem verminderde, maar stak bijvoorbeeld ook de kop op bij mijn voeten (waar ik er normaal nooit last van had). Met een kleine verandering in het behandelbeleid verdween mijn eczeem daar ook en inmiddels gaat het een stuk beter. Omdat ik pas kort de laatste behandeling heb gehad weet ik nog niet of het eczeem ook voor langere tijd wegblijft, maar ik voel me in ieder geval erg goed geholpen en gehoord

De acupunctuur ervaring van Tiny
Ik kwam naar de praktijk met voor mijn onrustige gevoel en slecht slapen. Ik had last van hele heftige nachtmerries. Ook worstelde ik met een verslaving aan alcohol en pijn in mijn onderrug. Voel me op mijn gemak en heel vertrouwd bij Alex.
De dromen en heftige nachtmerries zijn veel minder, mijn nachtrust is vele malen beter. Een belangrijk onderwerp wat we bespraken hierover is mijn angst voor de dood. Voor al deze klachten merkte ik direct verlichting. Mijn verslaving voor alcohol is ook veel beter te hanteren.
Fysiek heb ik enorme vooruitgang gemerkt van alle obstakels in mijn lijf, de pijn in mijn onderrug is bijna helemaal weg. Ik had hier jarenlang last van en ik ben heel blij met het resultaat.

De acupunctuur ervaring van Veronique
Een acupunctuurbehandeling bij Alex kan, ook voor mensen die niet staan te juichen bij naalden, een oplossing zijn voor je gezondheidsklachten. Op een rustige en respectvolle manier luistert hij naar je fysieke en emotionele klachten. En meestal zit daar een verband tussen. Na het voorleggen van je klachten bespreekt hij duidelijk waar hij de naalden wil gaan zetten en waarom. Voor de sensitieven onder ons gebruikt hij de fijnste naalden. Bij het zetten van een naald voel je soms een klein stroomstootje, daarna is het heel ontspannend liggen. Alex zet niet alleen naalden, hij geeft ook advies om aan de slag te gaan met je eigen gezondheid, zowel fysiek als geestelijk. Denk dan aan voeding, leefstijl en lichaamsoefeningen. Zorg voor jezelf en laat Alex je hierbij helpen.

De acupunctuur ervaring van Wicher
Na 30 jaar roken, ben ik een trotse “niet roker”. Alexander en Acupunctuur waren een cruciale bouwsteen in het proces. Mijn dank hiervoor.
– juni 2017

De acupunctuur ervaring van Zoe
Heeft mij onwijs veel geholpen met mijn burn-out! Heel blij mee dat ik hier naartoe ben gegaan! Super blij mee!
– juni 2017