• Persberichten

  Acupunctuur Purmerend - Nurture Your Nature zet zich in voor de verbetering van gezondheid, zonder bijwerkingen. De toepassingen en meerwaarde hiervoor zijn vooral, maar niet uitsluitend, in pijnbestrijding, chronische-, onbegrepen- en stress-gerelateerde aandoeningen. 

  Naast praktijkvoering geven we workshops en lezingen op het gebied van acupunctuur, wetenschap en pijnbestrijding. Meer meer vragen hierover, of over de persberichten kunt u contact opnemen met Alex Djukanovic, acupuncturist en eigenaar: 06-40260475 of info@nurtureyournature.nl

   

 • Pijnbestrijding zonder bijwerking bij Nurture Your Nature - Acupunctuur

  20 januari 2020

  Purmerend - Acupuncturist Alex Djukanovic breidt zijn dienstverlening uit. Mensen kunnen vanaf nu gratis advies krijgen over hun pijnklachten op zijn praktijk aan het J.F. Kennedyplein 20 in Purmerend. Alex wilt hiermee zijn jarenlange ervaring als pijnspecalist delen en acupunctuur bij meer mensen onder de aandacht brengen. “het is belangrijk dat mensen weten dat er een oplossing is voor pijn die geen bijwerkingen kent”, aldus Alex. 

  Onderscheidend is dat de behandeling direct effect heeft, ook waar dat met andere therapieën niet gelukt is. De focus van de praktijk om zich te richten op pijnklachten maakt de therapie zeer effectief voor zowel acute als chronische pijnen. Lage rugpijn komt veel voor, maar ook nek-, schouderpijn en knieklachten horen in de top 3 van meest behandelde aandoeningen in zijn praktijk. 

  Naast advies over pijnklachten is het ook mogelijk advies te krijgen over voeding, stress en andere gezondheidsklachten. 

  Contact opnemen kan via de website: www.nurtureyournature.nl