• Woon je in Hoorn en ben je op zoek naar een ervaren acupuncturist? Kijk niet verder, Nurture Your Nature – Acupunctuur Hoorn is vlakbij: slechts 15 minuten met de trein! Kom je liever met de auto? Parkeren voor de deur is gratis.

  Waarom acupunctuur bij Nurture Your Nature?

  Acupunctuur is een persoonlijke therapie. Je zoekt dus een behandeling en die bij jou past. Bij Nurture Your Nature is de behandeling op maat en we zorgen voor de meest effectieve behandelingen. Wacht dus niet langer en maak nú een afspraak.

  Ik heb altijd al acupunctuur willen proberen en ging bij Alex langs. De praktijk straalde rust uit En Alex is een echt vakman.
  Ik had last van een slijmbeurs ontsteking in mijn schouder en nadat de eerste naalden waren geplaatst werd de pijn minder.
  Een dag na de eerste behandeling was de pijn vrijwel geheel weg.
  Los van de pijn zat ik ook meteen goed in mn vel echt mega ontspannen.
  Daarom kan ik het iedereen aanbevelen ga een keer langs !

  — Roderik(had last van slijmbeurs ontsteking bij zijn schouder)

  Acupunctuur Hoorn, gemakkelijk te bereiken

  Nurture Your Nature is gelegen vlakbij het station Purmerend Overwhere. En is gemakkelijk te bereiken vanuit Hoorn, maar ook de directe omgeving zoals: Berkhout, De Goorn, Hoogwoud, Nibbixwoud, Obdam, Opmeer, Ursem en Wognum. Een routebeschrijving vind je op de contactpagina.

  We zijn heel blij en trots dat we natuurlijke geneeswijzen voor deze regio kunnen aanbieden. En gelukkig is dat wederzijds, kijk op deze pagina voor de positieve ervaringen van mensen die je zijn voorgegaan.

  Klachten waar we je van af helpen

  We zijn dé specialist voor het verhelpen van pijnklachten, met direct effect en zonder bijwerkingen. Maar kijk ook eens bij deze andere aandachtsgebieden waar we veel ervaring mee hebben:

  Behandeling wordt vergoed

  Wist je dat acupunctuur vergoed wordt uit het aanvullende pakket van de zorgverzekering? Vaak is er een dagvergoeding die het grootste deel van de kosten vergoed. En dit gaat niet af van je eigen risico. Vraag naar de voorwaarden voor alternatieve zorg bij jouw verzekering. Of kijk hier voor een overzicht van zorgwijzer.

  Neem nú contact op met Alex

  Foto Alex

  Alex Djukanovic is acupuncturist en kruidentherapeut met een achtergrond in biochemie (MSc). Met zijn praktijk Nurture Your Nature – Acupunctuur Hoorn helpt hij mensen beter worden, zonder bijwerkingen. Heb je een vraag? Neem dan contact op met Alex – hij helpt je graag!